Gebruikersaccount

Prijs: € 3,95 incl. btw (eenmalig)

Het hebben van een gebruikersnaam op deze website levert de mogelijkheid op om je aan te sluiten bij één of meer actiegroepen die een werkruimte hebben op de website. Ook kun je als gebruiker zelf een actiegroepwerkruimte aanvragen.

Leden van een actiegroepen hebben de mogelijkheid om actief te participeren in bijvoorbeeld discussies en hebben ook toegang tot meer informatie dan anonieme bezoekers van de website.

Je kunt je aanmelden bij net zoveel actiegroepen als je wilt. Aan het lid worden van een actiegroep zijn geen kosten verbonden, tenzij de actiegroep aangeeft dat dat wel het geval is. Als je zelf een actiegroep-werkruimte wilt inrichten, zijn daar wel kosten aan verbonden.

Vrijwel alle actiegroepen die vertegenwoordigd zijn op deze website hebben publieke en afgesloten webpagina's. De laatste zijn alleen toegankelijk voor actiegroepleden. Het aanmelden als lid van een actiegroep kan door het bezoeken van het publieke deel van een actiegroep-webruimte. Op die pagina's is de optie zichtbaar om je aan te melden bij de actiegroep. Je aanvraag wordt beoordeeld door de webbeheerder(s) van de actiegroep, meestal de gebruiker die de werkruimte heeft aangevraagd.

Voor een gebruikersaccount is een eenmalige vergoeding verschuldigd van 3,95 incl. btw.