Tarieven

Een werkruimte voor een actiegroep à € 24,50 per maand incl. btw (bestel)

Een actiegroepwerkruimte bevat een aantal onderling verbonden webpagina's waarop de actiegroep met behulp van tools (agenda's, discussiefora, WIKI's e.d) de interne en externe communicatieprocessen kan vormgeving.

Er wordt een gebruikersaccount geleverd waarmee een maand lang de gebruiker als een soort webbeheerder de werkruimte naar eigen believen kan aanpassen qua teksten en andere content. De gebruiker van dit webbeheerder gebruikersaccount krijgt ook als enige toestemming om actiegroepleden toegang te geven tot de onderdelen van de werkruimte die alleen toegankelijk zijn voor actiegroepleden.

De webbeheerder kan besluiten om verzoeken om lid te worden van de actiegroep afwijzen, voorlopig afwijzen of accepteren. Bij het accepteren van een lidmaatschap kunnen aan een nieuw lid ook (maar dat kan ook op een later moment) dezelfde rechten als de webbeheerder worden verleend.

Gebruikersaccount à € 3,95 (eenmalig) incl. btw (bestel)

Potentiële actiegroepleden kunnen zich aanmelden als lid van een actiegroep nadat zij zich eerst als gebruiker van Actiegroepen.Online hebben geregistreerd. Hiervoor wordt éénmalig aan de gebruikers een vergoeding van € 3,95 in rekening gebracht.

25 gebruikersaccounts voor € 73,75 (eenmalig) incl. btw (bestel)

Bied 25 actiegroepleden een gratis lidmaatschap aan en bespaar tevens een euro per gebruikersaccount met een kortingcode. Door de kortingcode in te voeren bij het afrekenen van een gebruikersaccount hoeft niets betaald te worden voor het gebruikersaccount. De kortingcode werkt niet meer nadat hij 25 maal gebruikt is.

5 maanden een actiegroepwerkruimte voor slechts € 98,- incl. btw (bestel)

Bied een actiegroep de mogelijkheid om 5 maanden voor de prijs van 4 maanden een actiegroepwerkruimte te huren met een kortingcode. Met de kortingcode kan bij het afrekenen van het aanmaken van een actiegroepwerkruimte of bij het verlengen van de huur daarvan met een maand er voor gezorgd worden dat er niets hoeft te worden betaald. De kortingcode kan ter beschikking gesteld worden aan de webbeheerder van de actiegroepwerkruimte. De webbeheerder kan ook zelf een kortingcode aanschaffen om te profiteren van de gratis vijfde maand. De kortingcode werkt niet meer nadat hij 5 maal gebruikt is.