Over de makers

Actiegroepen-Amsterdam.nl is een website van LiqueFactive. LiqueFactive is een commanditaire vennootschap ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 50288997.

LiqueFactive is gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in communicatieve oplossingen. Met een mix van flexibiliteit, efficiëncy, techniek en ideeën onderscheidt LiqueFactive zich van andere bedrijven.

LiqueFactive probeert via websites als Actiegroepen.Online en Actiegroepen-Amsterdam.nl maar ook Kiezers.Online en via Werkgevers.Review (en de Engelstalige versie Opiniorate.Com) een stem te geven aan individuen en groeperingen die niet altijd makkelijk over goedkope en effectieve communicatiekanalen kunnen beschikken. Partijen of organisaties die ons daarbij willen helpen worden uitdrukkelijk uitgenodigd om zich bij ons te melden via info@liquefactive.nl.

LiqueFactive beschikt over expertise op het terrein van informatie- en softwareontwikkeling, het samenstellen, redigeren en uitbrengen van populair wetenschappelijke publicaties in het Engels en Nederlands en het publiceren en communiceren hierover via nieuwe (internet) en oude media (persberichten, rapporten en boeken).

Bij de ontwikkeling van websites hebben wij inmiddels ruime ervaring opgedaan met Drupal, een bekend open source Content Management System (CMS).

Meer informatie over het totale dienstenaanbod is te vinden op LiqueFactive.com

BTW-identificatienummer NL822705771B01
IBAN:NL10INGB0004213326
BIC: INGBNL2A